Ενημέρωση για τους οικιστές του Φλοίσβου

Από σήμερα 12 Ιουνίου 2017  δεν υπάρχει πλέον δημοτικός κάδος στην περιοχή μας,  και όπως θα είδατε η περιοχή καθαρίστηκε από συνεργείο του Δήμου.
Θέλω όλοι εμείς που τόσες φορές εθελοντικά καθαρίσαμε τον συγκεκριμένο χώρο , τώρα να τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο από κάθε κακόβουλο που θα θελήσει να τον μετατρέψει και πάλι σε σκουπιδότοπο.Πάρτε το νούμερο του αυτοκινήτου, ή ακόμα και φωτογραφία και επικοινωνήστε με το Δ.Σ. ή το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ή το Δήμο.
Δε θα πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα ασυνείδητο να υποβαθμίσει την περιοχή μας και πάλι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου




Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε ΦΛΟΙΣΒΟΥ Κωνσταντίνε Μεταξά, με όλο τον σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σου αλλά και εκφράζοντας αμιγώς την προσωπική μου άποψη -πριν την συνεδρίαση του συλλόγου μας- έχω να αναφέρω πως μεγαλύτερη ή ατυχέστερη αλλά και τραγικότερη επιλογή από αυτή δεν θα μπορούσε να προκύψει και ουδέποτε στο παρελθόν θυμάμαι να υπήρχε ανάλογη ,πόσο μάλλον σε βάρος ενός παμπάλαιου οικισμού σαν την (Κατουνιίστρα -Σουρλά) που πάλεψε πάλε ποτέ δυνατά για να μην δημιουργηθεί σκουπιδότοπος εκεί στον άγιο Χαράλαμπο και το πέτυχε –(συμβουλεύσου αν θέλεις τα πρακτικά σου).

    Μια επιλογή που για να προσδώσεις η να απαλείψετε έτσι ένα κακώς προηγούμενο (με την απομάκρυνση του κάδου από εσάς και την εγκατάστασή του στην καρδιά του οικισμού μας στην διασταύρωση ευκαλύπτων και Δαναών ) δημιουργείτε άθελά σας η μη, ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ το μεγαλύτερο έως και τεράστιο πρόβλημα στον γειτονικό σας σύλλογο (δηλαδή σε εμάς) που τόσο με την απερισκεψία του δήμου όσο και των μονομερών σας αποφάσεων περιήλθαμε στην δεινή αυτή θέση.

    Θυμηθείτε καλά ότι θα διαπιστώνετε ώρα με τη ώρα αλλά και θα αποδειχθεί πως πρωτοστατήσατε στο εγχείρημα αυτό.
    Εμείς ουδέποτε παρεμποδίσαμε συμφέροντα αλλά και συμπεριφορές στον φλοίσβο -τουναντίον μάλιστα- (ενώ οφείλεις και να το παραδεχτείς ίσως ) υπήρξαμε πάντα στο πλάι σας αμιγώς συνεργατικοί και μονίμως οι αποκλειστικοί αρωγοί σας .

    Εσείς πως σκεφτήκατε τόσο ιδιωτικά σήμερα ..!, κόντρα στην Αριστοτελική ρύση του «μην ιδιωτεύεις» και που τις ευαισθησίες σου εγώ τουλάχιστον τις γνωρίζω,!! Αλλά …απορία το έχω…!!. ..γιατί άραγε...?
    Αν μη τι άλλο για τις αποφάσεις σας αυτές οφείλατε να μας ενημερώσετε ή και να μας συμβουλευτείτε ακόμα ακόμα..

    Η εναπόθεση του κάδου στην κεντρική αυτή είσοδο του οικισμού μας (του οικισμού Δαναός) μονό προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και θα πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο,ταπεινά υπερτονίζω το συντομώτερο –επίσης κάνω έκλυση και σας παρακαλώ όλους εκεί του φλοίσβου να μην προτρέπετε τον κόσμο να στοιβάζει σε εμάς τα σκουπίδια -.

    Εσύ γνωρίζεις καλλίτερα ότι στο σημείο αυτό *στον κεντρικό αυτόν κόμβο* έχουν επενδυθεί κάποιες χιλιάδες ευρώ – για δρόμους πλατεία και παγκάκι - ώστε να εδραιωθεί η βασική αλλά και η κεντρικότερη πλατεία μας στον χώρο αυτό την οποία σαρκαστικώς και μόνον θα αναφέρω εδώ πως επειδή δεν της έχει δοθεί μέχρι σήμερα η ονομασία σκέφτομαι μήπως και την ονομάσουμε η Πλατεία σκουπιδιών Λουτρακίου (ΠΣΛ).

    Είναι σαν να επιμένω εγώ πως απέναντι από τις κούνιες της πλατείας σας θα μπορούσε να τοποθετηθεί ένας παρόμοιος κάδος.. για σκεφτείτε ..!!θα τον δεχόσασταν πρόεδρε σαν σύλλογος ποτέ αυτό ..?

    Προσωπικά κάνω έκλυση στους συνδημότες μας τόσο του φλοίσβου όσο και του Αγ. Κων/νου & Ελένης μα κι εννοείται και των συνοικιστών μας ακόμη Κατουνίστρας- Σουρλά ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ αλλά να κατεβάζουν αυτά τα σκουπίδια προς την πόλη ενώ θα παρακαλέσω τον κ.Πέρα με ολον τον σεβασμό να επανεκτιμήσει την λανθασμένη του αυτή απόφαση.

    Υπόψη την ενημέρωση για το περιστατικό διάλεξα να την διαβιβάσω στον δήμαρχό μας απευθείας όχι για να παρακάμψω τον αντιδήμαρχο καθαριότητας ή να υποβαθμίσω ή και απαξιώσω τον ρόλο του αλλά για να λάβει εκεί απλά ένα χρονικό «άμεσης τακτοποίησης» το οποίο θεωρώ και ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ΧΡΗΣΙΜΟ αλλά και
    ε π ι β ε β λ η μ έ ν ο .


    Με τιμή (και την ελπίδα να μην προτρέψετε άλλον συνδημότη)
    Γράφοντας για τις προσωπικές μου και μόνον μέχρι σήμερα αναφορές έξω από το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος Δαναού Κατουνίστρας
    Καπέλλος Κωνσταντίνος

    Υ.Γ. o Jim Rohn εμπνευσμένος από τον Πλάτωνα έλεγε : Πως για να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να κάνεις τρεις ερωτήσεις στον ίδιο σου τονεαυτό.
    Έλεγε:
    Πρώτον-1) τι μπορώ να κάνω..?
    Δεύτερον-2) τι μπορώ να μελετήσω η να αναλύσω..?
    και Τρίτον-3) ποιον μπορώ να ρωτήσω η να συμβουλευτώ..?

    Εγώ αισθάνομαι λοιπόν πως τίποτα από τα τρία δεν έχει συμβεί...
    δυστυχώς..!!!

    Μετά λύπης μου και την καλησπέρα μου
    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της