Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου για την 36η Γιορτή Φλοίσβου - Λουτρακίου






Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι η η καλοκαιρινή γιορτή μας, που εδώ και 36 χρόνια διοργανώνουμε εδώ στην πλατεία του οικισμού μας έχει πλέον καθιερωθεί , έχει γίνει θεσμός και με μεγάλη ανυπομονησία την περιμένουν όχι μόνο αυτοί που μένουν εδώ στο Φλοίσβο αλλά και πολλοί κάτοικοι από τους γύρω οικισμούς και το Λουτράκι.
Είναι αλήθεια ότι με μια πολύ μικρή χρηματική ενίσχυση προς το Σύλλογο μας, για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του, θα περάσουμε ένα πολύ όμορφο βράδυ , θα γευτούμε  τα παραδοσιακά σπιτικά  εδέσματα , παραδοσιακό γουρουνόπουλο και σουβλάκι από την ψησταριά της πλατείας μας, θα απολαύσουμε ντόπιο κρασί, παγωμένη μπίρα θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε.
Για τους μικρούς μας επισκέπτες μια ανακαινισμένη παιδική χαρά που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας τους περιμένει για ατέλειωτο παιχνίδι .
Όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα και είμαστε σίγουροι για την μεγάλη επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης.
Για μια ακόμη φορά θέλουμε να επισημάνουμε την μεγάλη σημασία που έχει η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας στο δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της