Μικρό "Πράσινο Σημείο" στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακυκλωση ηλεκτρικων συσκευωνΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου ευχαριστεί τους οικιστές μέλη του που στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία του περιβάλλοντος και της διατήρησης της καθαριότητας στην περιοχή μας.
Μετά την κατάργηση του μεγάλου κάδου πλησίον του οικισμού μας που εμείς ζητήσαμε λόγω των πολλών περιβαλλοντικών προβλημάτων που η παραμονή του δημιουργούσε, είναι φυσικό να υπάρχει στον οικισμό μας κάποια δυσκολία στη διαχείριση και ορθής απόρριψης κάποιων μεγάλων αντικειμένων.
Για να διευκολυνθούν όσοι από τους οικιστές μας  θέλουν να πετάξουν κάποια ογκώδη αντικείμενα, δημιουργήσαμε μια γωνιά ορθής διαχείρισης και θα δέχεται τα αντικείμενα αυτά μέχρι της 16 Αυγούστου 2017.
Η γωνιά αυτή βρίσκεται πίσω ακριβώς από το γήπεδο μας και θα δέχεται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές , έπιπλα , στρώματα και κλαδιά, προκειμένου να γίνει σωστή διαχείριση αυτών με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.
Η περιβαλλοντική αυτή ενέργεια θα επαναλαμβάνεται όποτε κρίνουμε σκόπιμο και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε και την στήριξη του Δήμου μας, μιας και είναι γνωστή η ευαισθησία του Αντιδημάρχου  Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της