Λήξη αντιπυρικής περιόδου 2017 - Ευχαριστήριο




Η αντιπυρική περίοδος 2017 έφθασε στο τέλος της χωρίς να σημειωθεί  το παραμικρό   που θα έθετε σε κίνδυνο την περιοχή μας και τις γύρω δασικές εκτάσεις.

Βέβαια το πολύ καλό αυτό αποτέλεσμα και φέτος δεν είναι τυχαίο, είναι καρπός μιας πολύ μεγάλης και αδιάκοπης προσπάθειας που διαρκεί όλο το χρόνο.

Δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις ενέργειες εκείνες που σκοπό έχουν την προστασία του του οικισμού και των γύρω δασικών εκτάσεων, όπως στην καθιέρωση των εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων ,στην ολική αποψίλωση της περιοχής , κοινόχρηστων χώρων και εγκαταλειμμένων οικοπέδων, ιστορικών μνημείων της περιοχής , γερμανικά καταφύγια και Ρωμαϊκή Έπαυλη.

Βέβαια όλα αυτά δε γίνονται με απόφαση ενός Διοικητικού Συμβουλίου , αλλά με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων, οικιστών και μη.



Σε όλους αυτούς που συνέβαλαν με τον τρόπο του ο κάθε ένας, ώστε να έχουμε αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα, αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμη φορά να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ .

Στην  Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου μας, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας , στο  Σύλλογο Δασοπροστασίας Λουτρακίου για τις συνεχείς περιπολίες και φυσικά σε όλους τους φίλους μέλη μας για την πολύ καλή συνεργασία και κατανόηση.

Ευχόμαστε σε όλους καλό χειμώνα .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της