Εθελοντική Δράση από το Φλοίσβο και SPORTCAMP



Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί  εθελοντική δράση καθαριότητας ,από το Φλοίσβο και SPORTCAMP, αυτή τη φορά στην είσοδο του της περιοχής μας, προκειμένου να αλλάξουμε την πολύ άσχημη εικόνα που κάποιοι δημιουργούν.
Έχουμε καταφέρει να έχουμε μια περιοχή πεντακάθαρη , αποψιλωμένη , ένα πραγματικό στολίδι και να είναι η είσοδος μας σε αυτήν την κατάσταση συνέχεια.
 Τη μια μέρα καθαρίζεται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και την επόμενη, αν όχι την ίδια, οι επιτήδειοι αδειάζουν φορτηγά από οικόπεδα που έχουν πληρωθεί για να καθαρίσουν.
Είμαστε αποφασισμένοι να εξαφανίσουμε πραγματικά αυτήν την τριτοκοσμική εικόνα από την είσοδο μας, όπως κάναμε και σε  άλλα σημεία κοντά μας με κάθε τρόπο ακόμα και με την προσφυγή στη δικαιοσύνη. και δε θα χαριστούμε σε κανέναν.
Ζητούμε από όλους όσους καλούν κάποιο να τους καθαρίσει τον κήπο τους να ελέγχουν και να παρακολουθούν που καταλήγουν τα σκουπίδια και τα φυτικά υπολείμματα τους γιατί θα βρεθούν και αυτοί μπλεγμένοι.
Εμείς θα καθαρίσουμε από σκουπίδια και ξερά χόρτα την είσοδό μας , θα τοποθετήσουμε προειδοποιητική επιγραφή  θα παρακολουθούμε το σημείο αυτό και σίγουρα κάποιος θα πληρώσει τη ζημιά.
Ζητούμε από τον  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα με τον οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του στη θέση αυτή, είχαμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία , να φροντίσει για τη μεταφορά των απορριμάτων που θα συγκεντρώσουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη