ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ληστεία στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ και του ΟΤΕ …με λεία 11.000 ευρώ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ληστεία στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ και του ΟΤΕ… με λεία 11.000 ευρώ
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, μπήκαν σε υποκατάστημα της Δ.Ε.Η και σε υποκατάστημα του Ο.Τ.Ε. αντίστοιχα, όπου με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου».
ΣΣ. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της korinthiannews.gr δύο άτομα στις 12:40 σήμερα το μεσημέρι φορώντας καπέλα και γυαλιά ηλίου μπήκαν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Λουτράκι και με την απειλή όπλων (κρατούσαν και οι δύο πιστόλι) αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ περίπου. Τα δύο άτομα διέφυγαν πεζοί.
Δέκα λεπτά αργότερα πάλι δύο άτομα, από την αστυνομία εκτιμάται αρχικά ότι είναι οι ίδιοι, μπήκαν σε υποκατάστημα του ΟΤΕ και αφαίρεσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές. Στη συνέχεια διέφυγαν με επιβατικό όχημα. Την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη