Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου


 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Αυγούστου 2023, η προγραμματισμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση των οικιστών του Φλοίσβου, με μοναδικό θέμα την ενίσχυση ή μη των μέτρων πυροπροστασίας στον οικισμό.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για τις ενέργειες που έχουν γίνει μετά την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά, τα έγγραφα προς το Δασαρχείο για την αδειοδότηση κλαδέματος κάποιων πεύκων, προς το Δήμο για τοποθέτηση δεξαμενών πυρασφάλειας και ενέργειες για τη διαπλάτυνση της Εκκλησιαστικού Λυκείου, που αποτελεί την κύρια οδό διαφυγής σε έκτακτες καταστάσεις.

Ομόφωνα ψηφίστηκε η πρόταση του Προέδρου Κώστα Μεταξά για την  άμεση ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στον οικισμό μας προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα καλύτερης προστασίας σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς. Για τον σκοπό αυτόν ξεκίνησε η συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας προκειμένου να τοποθετηθούν περισσότερες δεξαμενές στην πλατεία μας, και βενζινοκίνητη αντλία για την άμεση πλήρωση των πυροσβεστικών οχημάτων άμεσα, μέχρι η Πολιτική Προστασία του Δήμου αποφασίσει να ανταποκριθεί στο αίτημα μας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί στην οικονομική ενίσχυση ,  Μεταξάς,  Βασιλείου, Μουτσάτσος, Καράλης, Καμακάρης, Μπελιβάνη, Αλτίνογλου, Μπουντανιώτης, Κάλφα, Ζώη, Μπιτσοπούλου, Αναλυτής και συνεχίζουμε.

Ζητούμε και από τους υπόλοιπους οικιστές μας , με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας να ενισχύσει την προσπάθεια μας αυτή για καλύτερη προστασία της ζωής , της περιουσίας μας και ότι έχει απομείνει από το δασικό μας πλούτο .

Κώστας Μεταξάς

Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη