Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Κοπή Πίτας 2016 - Γεν.Συνέλευση - Προγραμματισμός.


Φίλοι οικιστές του Φλοίσβου.

Η Κοπή της Πίτας μας για το 2016 θα γίνει στην πλατεία μας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 10 π.μ.
Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης αυτής αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί και η ετήσια  Γενική Συνέλευση , απολογισμός για το 2015 και προγραμματισμός δράσεων για τη νέα χρονιά 2016 όπως:

α. Δημιουργία  γηπέδου ποδοσφαίρου για τα παιδιά του οικισμού σε κάποιο κοινόχρηστο ή άλλο χώρο εκτός από την πλατεία μας.
β. Τοποθέτηση  free wifi στην πλατεία μας .
γ. Λειτουργία  κινηματογράφου στην πλατεία μας κατά την θερινή περίοδο.
δ. Οργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης στη Ρωμαϊκή Έπαυλη.
ε. Προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση της καλοκαιρινής γιορτής μας στην πλατεία μας.
ζ. Ενημέρωση για την πορεία των ανασκαφών στη Ρωμαϊκή Έπαυλη και τα μελλοντικά σχέδια αξιοποίησης του χώρου.

Αυτές είναι κάποιες προτάσεις δικές μας, στη Γενική Συνέλευση δικαίωμα λόγου έχουν όλοι όσοι είναι Μέλη μας και έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις,οι οποίοι και μπορούν να φέρουν και τις δικές τους  προς συζήτηση.

Όπως όλοι θα έχετε διαπιστώσει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου δε βρίσκεται στη θέση αυτή προκειμένου να υπάρχει τυπικά ο Σύλλογος ,  αλλά αγωνίζεται τόσο για την αξιοποίηση της περιοχής όσο και για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μας στον οικισμό και η μικρή ή μεγάλη επιτυχία μας εξαρτάται  από τη δικά σας συμμετοχή και προσφορά.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην Πλατεία μας, με ιδέες , προτάσεις καλόπιστη κριτική στο έργο μας για ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο προς όφελος όλων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου