Ο Φλοίσβος άλλαξε οψη



Για μια ακόμη φορά τόσο η πλατεία μας και η παιδική χαρά, όσο και οικισμός μας από άκρη σε άκρη άλλαξε όψη.
Περιποιηθήκαμε το πράσινο στην πλατεία μας, συντηρήσαμε όλα τα όργανα της παιδικής μας χαράς,καθαρίσαμε και αποψιλώσαμε τον οικισμό μας σε όλη του την έκταση.

Για μια ακόμη φορά φάνηκε ξεκάθαρα πως όταν υπάρχει θέληση, σωστός προγραμματισμός και όρεξη για προσφορά , γίνονται θαύματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από τα μέλη του Δ.Σ. και τους οικιστές μας, για την πολύ καλή συνεργασία και την διάθεση για προσφορά που πάντα επιδεικνύουν.
Να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που έχουν μόνο αγροτεμάχια, χωρίς σπίτια για την ευαισθησία που έδειξαν καθαρίζοντας τα ή καλύπτοντας τη δαπάνη για το σκοπό αυτό.

Να ευχαριστήσω το Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου μας Σωτήρη Πέρρα, που για μια ακόμη φορά στήριξε την προσπάθεια μας αυτή.

Όπως έχουμε προαναγγείλει, από αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργεί εκτός από το γήπεδο του Μπάσκετ και γήπεδο Ποδοσφαίρου κανονικό με δύο εστίες, για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο.

Η Βιβλιοθήκη μας έχει εμπλουτισθεί με εκατοντάδες βιβλία, έχουν καταχωρηθεί σε καταστάσεις ηλεκτρονικά και είναι στη διάθεση όλων των οικιστών μας και των φίλων του Φλοίσβου.

Καταβάλουμε προσπάθειες στην περιοχή μας , εκτός από τη καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή μας, που και αυτή θα είναι διαφορετική, να οργανώσουμε  και ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό-πολιτιστικό γεγονός που θα ξεφεύγει από τα στενά όρια του Φλοίσβου. Λεπτομέρειες όταν υπάρξουν εξελίξεις.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος Φλοίσβου-Λουτρακίου

Υ.Σ. Για τις λακκούβες στους δρόμους που πολλοί παραπονιέστε, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θανάση Γεωργίου, όπως επίσης την επέκταση του δημοτικού φωτισμού και το προστατευτικό δάπεδο στην παιδική χαρά, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της