Η Υπ. Δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Κάνοντας πράξη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, να δεχθούμε τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Υποψηφίους που θα ζητήσουν να μας επισκεφθούν εν όψη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, δεχθήκαμε χθες το απόγευμα την Υποψήφια Δήμαρχο Λουτρακίου,Περαχώρας και Αγ.Θεοδώρων  Μαρία Πρωτοπαππά την οποία συνόδευε ομάδα συνεργατών της.
Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση ήταν , η Ελένη Παντελέου, η Αναστασία Σταύρου, ο Θύμιος Σακελαρίου, Αντώνης Ηλίας και ο Τοπικός Υποψήφιος Σύμβουλος και πολύ καλός φίλος του οικισμού μας ο Ηλίας Κουμπούνης.

Έγινε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση, καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα μικρά και μεγάλα που απασχολούν το Φλοίσβο, όσο και τους οικισμούς γενικότερα.
Η δημοτική συγκοινωνία, η ασφάλεια , η κοινωνική πρόνοια και τα προβλήματα της καθημερινότητας κυριάρχησαν στη συζήτηση.

Εμείς για μια ακόμη φορά δηλώσαμε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε , όπως μέχρι τώρα κάνουμε, την όποια Δημοτική Αρχή προκύψει στις εκλογές που πλησιάζουν, αναδεικνύοντας βέβαια τα διάφορα προβλήματα που μας απασχολούν και πιέζοντας για λύσεις.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εμείς δεν καλούμε κανέναν, Υποψήφιο Δήμαρχο ή Σύμβουλο , απλώς δεχόμαστε αυτούς που μας το ζητούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη