Eπιτροπή στο Δήμο Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων

,logo_361Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε η προσπάθειά μας αυτή , σε συνεργασία με το ΒΕΑ , το Επιμελητήριο Κορινθίας και το κίνημα πολιτών "Καταναλώνουμε ο'τι παράγουμε",να δημιουργηθεί επιτροπή δράσης στο Δήμο μας για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην περιοχή μας.


Την προσπάθεια αυτή που μόλις ξεκίνησε υποστηρίζουν οι Κοινότητες Λουτρακίου - Περαχώρας , Αγ. Θεοδώρων , Ισθμίων , οι Σύλλογοι Εμποροεπαγγελματιοβιοτεχνών Λουτρακίου και Αγ.Θεοδώρων, οι Σύλλογοι των Οικισμών Φλοίσβου ,Αγ.Κωνσταντίου , Κατουνίστρας , Αγ. Σώζοντος , Παράδεισος , Γαλήνη ,  ο Σύλλογος Δασοπροστασίας Λουτρακίου, ο Σύλλογος Λέσβιων Νομού Κορινθίας , η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγ. Θεοδώρων  κ.ά.
Έχουμε ζητήσει και την στήριξη της Δημοτικής Αρχής και ο κ. Φουντούκης μας ζήτησε να καταθέσουμε το αίτημά μας εγγράφως.


Σε λίγες μέρες έντυπο υλικό θα διατεθεί σε όλους τους ενδιαφερομένους προκειμένου να ενημερωθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις του κινήματος αυτού των πολιτών.


Ζητούμε από όλους Φορείς και πολίτες ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης  να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που είναι προς όφελος όλων μας.


Στη δύσκολη αυτή ώρα ανάγκης , στηρίζουμε τον τόπο μας , την κοινωνία και την πατρίδα μας , ξεκινάμε και ζητούμε από όλους να πράξουν το ίδιο.


Από σήμερα: ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ


Στο blog floisvos-loutraki.blogspot.com ,  θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση .


Τηλ. επικοινωνίας : 6944103366 Kώστας Μεταξάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη