[ VIDEO ] Όλη η συζήτηση της αποπομπής Άρη Μαρίνη, Σχολιασμός

ΜικρογραφίαΤι να πω αγαπητοί αναγνώστες για την ψηφοφορία αποπομπής του Άρη Μαρίνη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου και διαγραφής του από τη θέση του Προέδρου; Στην αρχή λέω δεν καταλαβαίνω τι γίνεται: προτείνει ο Δήμαρχος την κα Κούτμου για τη θέση του Προέδρου; Τόσο σίγουρη την είχε τη διαγραφή του  Άρη Μαρίνη αφενός και αφετέρου το λευκό του κ Παύλου σαν να άρχισε να γκριζάρει. Εδώ σημειώνουμε ότι η κα Κούτμου έδειξε έκπληκτη από την πρόταση και αν και κολακευμένη ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή για να συζητήσει με τους άλλους συμβούλους της μειοψηφίας. Τελικά διαπιστώθηκε τόσο από τον κ Παύλου όσο και από την κ Πρωτοπαππά που το εξέφρασε πιο ωμά, ότι πρόκειται για ένα περίεργο δέλεαρ από την πλευρά του Δημάρχου για να κερδίσει την υποστήριξη της μειοψηφίας η οποία δεν έπεσε στην παγίδα, αν υποθέσουμε ότι η παγίδα είχε στηθεί.
Στη συνέχεια η κ Στάμου εξέθεσε τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δημ. Λιμενικού Ταμείου για την ψήφιση του Προϋπολογισμού.
Ο κ Κακαβάς υπεραμύνθηκε του Άρη Μαρίνη μιλώντας για παρωδία συνεδρίασης ψήφισης προϋπολογισμού λες κι ήταν ο προϋπολογισμός της Κομισιόν!
Δακρύσαμε, είπε ο Δήμαρχος αναφερόμενος στον κ Κακαβά.
Δακρύσαμε, είπε ο Γ. Γκιώνης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο και μίλησε για 2 μέτρα 2 σταθμά σε σχέση με τον Προϋπολογισμό του Δημ Λιμ. Ταμείου και τον Προϋπολογισμό του Δήμου που γύρισε πίσω λόγω λάθους 1 εκατομμυρίου, αργότερα ο κ Γκιώνης και ο κ Πετρίτσης ξεκαθάρισαν ότι δεν απευθύνουν καμία μομφή στον κ Αντιδήμαρχο Οικονομικών αλλά απλώς δείχνουν την άνιση μεταχείριση, τον σεβασμό του στον κ Γλυκοφρύδη έσπευσε να εκφράσει και ο κ Παύλου.
Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ κ Λ. Λούκας αν και είχε συνυπογράψει να έρθει το θέμα, έδειξε να αμφισβητεί την αμφισβήτηση των ικανοτήτων του κ Μαρίνη και εξέφρασε τις θέσεις του με το απόφθεγμα “αρχή άνδρα δείκνυσι”.
Ο κ Λόης προέτρεψε ρητορικά τον κ Μαρίνη να παραιτηθεί ως συμβουλή για το καλό του, αυτό μας έκανε κάτι σαν προοικονομία, τι θα περάσει κι ο Ν. Λόης με τον προϋπολογισμό του ΠΡΟΜΗΘΕΑ όταν έρθει στο Δημ Συμβούλιο! Ένα ορεκτικό το πήρε σήμερα. Πως θα πράξει; Μια εικόνα μας έδωσε σήμερα.
Επιστρέφουμε στο θέμα του ΔΛΤ (όχι ΔΝΤ ή Κομισιόν). Η κ Πρωτοπαππά με ένα εύστοχο λογοπαίγνιο έδωσε την ουσιαστική σημασία της διαδικασίας της διαγραφής του Άρη Μαρίνη:  ”αποπομπή ή διαπόμπευση πως να το πω” διερωτήθηκε. Και στα 2 μέσα είναι.
Ο κ Φίλης έκανε λόγο για τρομερά λάθη που έγιναν στη ΔΟΚΟΠΑΠ από τον κ Λούκα αλλά τον είχε στηρίξει γιατί έτσι πρέπει να γίνεται, ενώ μίλησε και για πλημελλή εκτέλεση καθηκόντων του κ Γ. Δέδε και είσπραξη 2 χιλιάδων αντί 100 χιλιάδων, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, στις σχολικές επιτροπές από τον κ Κακούρο πλέον. Ο κ Γ. Δέδες δεν το άφησε αναπάντητο.
Ο κ Πετρίτσης συνέχισε να καταδεικνύει την αδικία στη συμπεριφορά απέναντι στον Άρη Μαρίνη και να τον στηρίζει.
Ο κ Ασημακόπουλος πήγε το θέμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε άλλο, ανώτερο επίπεδο.
Κλείνοντας και πριν δείτε το video ένα έχουμε να πούμε στον  Πρόεδρο Άρη Μαρίνη: “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”, το τελευταίο προβλέπουμε ότι δε θα το γλιτώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη