ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 5Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013»ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 5Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
«ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013»Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την προβολή και διαφήμιση των δυνατοτήτων του τουριστικού προορισμού και του εμπλουτισμένου τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, καθώς και της προβολής των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και των διαφοροποιημένων ποιοτικών υπηρεσιών του Υδροθεραπευτηρίου LOUTRAKI THERMAL SPA, θα συμμετέχει με δικό του εκθεσιακό περίπτερο στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ‘’Κορινθία 2013’’, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-29/9/2013 στο κτίριο πρώην «Σωληνουργεία Κορίνθου» (5ο χλμ. Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, δίπλα στην αερογέφυρα Αρχαίας Κορίνθου).

Η τελετή εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:30.

Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά και τιμή, να μας επισκεφθείτε και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και του Υδροθεραπευτηρίου LOUTRAKI THERMAL SPA, στο Stand No 18.     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη