Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 26, 2014
20140426-143754.jpg
Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ μετά τυην δήλωση-βόμβα από την Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόρση του Alpha: «Η ΝΔ σήμερα είναι μικρό κόμμα»! Η Ντόρα «προειδοποίησε» τον Α. Σαμαρά «οι κομματικοί σχηματισμοί θα κριθούν από το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και όχι στις περιφέρειες».
«Η ΝΔ, σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη 
κεντροδεξιά παράταξη που γνώρισα εγώ»,τόνισε με δήλωση-βόμβα η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην «Πρωινή Ενημέρωση» και στον Σπύρο Χαριτάτο στην τηλεόραση του Alpha. Το στέλεχος της ΝΔ επιτέθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει, στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς άσκησε σκληρή κριτική στη Συγγρού
Η κ. Μπακογιάννη αν και διευκρίνησε ότι η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία, εν τούτοις είπε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.
Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την «γραμμή» της Ν.Δ., η οποία αναμένει τα πιθανολογούμενα τα κέρδη της στις περιφέρειες για να ισοφαρίσει πιθανό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωκάλπη.
«Τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί μόνο σ’ αυτές είναι πολιτική η ψήφος.
AvantiPopoloGr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη