ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ     Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που τίμησαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό μας και στις 25 Μαΐου 2014 μας ανέδειξαν στη νέα Δημοτική Αρχή.
 Το ισχυρό αποτέλεσμα των εκλογών, καταδεικνύει την εμπιστοσύνη τους στη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον.
  Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που μας ανετέθη θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον λαό του δήμου μας, ότι θα εργαστούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα για να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.
Θα ήθελα επιπλέον να ευχαριστήσω, όλους τους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη  που επέδειξαν στο πρόσωπό μου και κυρίως να τους συγχαρώ για τον ηθικό πολιτικό τους αγώνα.
Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη πορεία, για να κατορθώσουμε να βγάλουμε τον δήμο μας από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει.

                                                                                     
                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
         ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη