Αναδρομή στις εκδηλώσεις του Φλοίσβου - Ενημέρωση για τις πυρκαγιές.


Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από τον εξωρ/κό σύλλογο του Φλοίσβου-Λουτρακίου συγκέντρωση - ενημέρωση για τα προληπτικά μέτρα κατά των πυρκαγιών το Σάββατο 22 Μαΐου 2011 στην πλατεία του οικισμού μας.
Την πολύ καλή και κατανοητή από όλους ενημέρωση πραγματοποίησε ο πυραγός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου Γιοβάς Κων/νος και παρεβρέθει από την Πυροσβεστική Περαχώρας ο αρχιπυροσβέστης υπεύθυνος της περιοχής Πασάς Εμμανουήλ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων ,Κώστας Λογοθέτης ,ο πρόεδρος της κοινότητας Λουτρακίου Γιώργος Μπάκος ,ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ,ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρης Πέρρας,και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Πρωτοπαππά ,Γιώργος Πετρίτσης και Παναγιώτης Φίλης.
Παραβρέθηκε και η ομάδα δασοπυρόσβεσης Λουτρακίου με τον μηχανολογικό της εξοπλισμό καθώς και εκπρόσωποι γειτονικών συλλόγων..
Το Δ.Σ. του Συλλόγου του Φλοίσβου ευχαριστεί θερμά τον διοικητή της Πυροσβεστικής Κορίνθου  Πύραρχο κ.Ιωάννη Καρατζιά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας τον πυραγό Κων/νο Γιοβά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους
Eπίσης ευχαριστούμε τον κ.δήμαρχο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του προέδρου του Φλοίσβου να εξεταστούν επί τόπου τα προβλήματα της περιοχής και προγραμματίστηκε συνάντηση την Παρασκευή  27/5 στο Φλοίσβο
 .

Ο Συλλογός μας δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων γι' αυτήν την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη