Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις Κορινθίας γιορτάζουν και τιμούν τους Εθελοντές.Φωτογραφίες και βίντεο.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 19 Δεκεμβρίου 2915 στο KORINTHIAN PALACE" γιορτή από την 'Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κορινθίας.
Η εκδήλωση  αυτή διοργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος , τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω στις 17 του μήνα και με σκοπό να τιμήσουν τους Εθελοντές για το πολύτιμο έργο που προσέφεραν και αυτό το καλοκαίρι.
Θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή εντύπωση και την αίσθηση σιγουριά και ασφάλειας που νοιώσαμε, βλέποντας την πολύ καλή συνεργασία όλων όσων εμπλέκονται στην κατάσβεση των πυρκαγιών, ειδικά των δασικών που άμεσα μας αφορά.
Εμείς από αυτό εδώ το μικρό μέσο ενημέρωσης δε θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες για το ποιοι επίσημοι παρέστησαν και τι εκπροσωπούσε ο καθένας. Εξ άλλου υπήρχαν τόσοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που θα αναφερθούν σε όλα αυτά.
Με δεδομένη την ευαισθησία μας για το περιβάλλον και τις προσπάθειες που καταβάλουμε για την προστασία του στηρίξαμε  με τους φίλους μας, μια ομάδα είκοσι ατόμων  και την εκδήλωση αυτή με την παρουσία μας και την προσφορά δώρων.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων , Ξυλοκάστρου με Αντιδημάρχους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, από το Δήμο μας Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων δεν αντιληφθήκαμε την παρουσία εκπροσώπου σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση τιμής στους Εθελοντές μας.
Από την Περιφέρεια παραβρέθηκαν ο κ.Γιώργος Πετρίτσης και ο κ.Απόστολος Παπαφωτίου, αν ήταν και κάποιος άλλος δεν είδαμε.
Σε ερώτηση μας προς τους διοργανωτές, μας απάντησαν ότι ο Δήμαρχος θα απουσίαζε, δε θα μπορούσε όμως κάποιος αντιδήμαρχος να τον αναπληρώσει?
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ καλή διοργάνωση , τους ευχόμαστε καλές γιορτές και το νέο έτος 2016 που σε λίγο θα υποδεχθούμε να είναι μια καλή χρονιά για όλους, μια χρονιά χωρίς προβλήματα.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου-Λουτρακίου















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη