Δίκτυο ύδρευσης, έργο ζωής για το Φλοίσβο.



















Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 3 χρόνια από την κατασκευή και λειτουργία του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό μας.
Οι πολλές και επίπονες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Φλοίσβου έπιασαν τόπο και το έργο αυτό ζωής για μας και τα παιδιά , έγινε πραγματικότητα.
Το σύνολο των οικιστών στήριξε την προσπάθεια μας προκειμένου να βρεθεί η λύση που θα μας απάλλασσε από τα τόσο προβλήματα  που αντιμετωπίζαμε δεκαετίες τώρα.
Είναι μια τρανή απόδειξη αυτό ότι όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από το  Δ.Σ. μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Πιστεύω από τον επόμενο λογαριασμό να πάψουμε να πληρώνουμε και τα 10 ευρώ την επιβάρυνση που ήταν και αυτό μέρος της συμμετοχής μας στο κόστος του νέου δικτύου.
Η προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης μας στον οικισμό μας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Βρισκόμαστε σε διαρκεί επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο έργων, τον Θανάση Γεωργίου και ήδη  έγιναν οι σχετικές παρεμβάσεις στον δημοτικό φωτισμό και επιδιόρθωση του δρόμου στον κάτω Φλοίσβο , όπως θα διαπιστώσατε.
Επίσης  έχουμε τη διαβεβαίωση του  ότι οι λακκούβες που μας ταλαιπωρούν στους δρόμους θα κλείσουν εντός των ημερών και θα δρομολογηθεί και η επέκταση του δημοτικού φωτισμού που εκκρεμεί από το 2010.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου-Λουτρακίου







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της