"Ρωμαϊκή Αγορά" στη Ρωμαϊκή Έπαυλη ΛουτρακίουΟ Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Φλοίσβου Λουτρακίου στα πλαίσια των καλοκαιρινών του πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει ξενάγηση και συναυλία στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου.
Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει η Επίτιμος Διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού κ.Ζωή Ασλαματζίδου , υπεύθυνη των ανασκαφών στη Ρωμαϊκή Έπαυλη και τη συναυλία η Μαδριγάλειος Μουσική Σχολή Κορίνθου.
Σας καλούμε σε ένα όμορφο ιστορικό και μουσικό ταξίδι , τόσο από την ωραία ξενάγηση, όσο και από τα μουσικά ακούσματα, από το έργο του μεγάλου μας συνθέτη Μάνου Χατζηδάκη με τίτλο ταιριαστό με το χώρο "Ρωμαϊκή Αγορά", το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 στις 7 μ.μ.
Από τον καταπληκτικό αυτό χώρο θα απολαύσουμε τον ήλιο να χάνεται στα νερά του Κορινθιακού που απλώνεται μπροστά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και ιδιαίτερα στην υπεύθυνη Αρχαιολόγο της περιοχής μας κ.Γιώτα Κασίμη για την παραχώρηση του χώρου και στο Δήμο μας  στους Αντιδημάρχους Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα και Πολιτισμού Τάσου Σακελαρίου,τον Σύλλογο Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας ,για την προθυμία τους να στηρίξουν την διοργάνωση.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος Φλοίσβου-Λουτρακίου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη