Κοπή πίτας 2017 στο Φλοίσβο Λουτρακίου - Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση και ανακύκλωση των απορριμάτων.

 

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας μας στην πλατεία του Φλοίσβου,αφιερωμένη στον εθελοντισμό και το περιβάλλον.
Όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση εντελώς δωρεάν θα παραλάβουν το ημερολόγιο του Φλοίσβου που εφέτος είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν έμπρακτα όλες τις εθελοντικές μας πρωτοβουλίες και επίσης μία πάνινη οικολογική  σακούλα πολλών χρήσεων,δώρο συμβολικό για την προστασία του περιβάλλοντος από το πλαστικό που τόσο το επιβαρύνει.

Γνωρίζουμε όλοι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Κορινθίας σχετικά με τη διαχείριση των απορριμάτων που γίνεται ακόμη δυσκολότερη λόγω της άγνοιας των πολιτών σε ότι αφορά τη σωστή ανακύκλωση που ακόμα κι αν υπάρχει η βούληση δεν υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση και γνώση.
Το κενό αυτό θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με μια ακόμη ενέργεια περιβαλλοντικής ευαισθησίας στο πλαίσιο των ενημερωτικών προσπαθειών  για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων  που θα πραγματοποιηθεί στην κοπή της πίτας μας.

"Τα σκουπίδια μπελάς ή χρυσός?"

 Ποιος θα μπορούσε να δώσει τη σωστότερη απάντηση από έναν επιστήμονα  με τριακονταετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα περιβάλλοντος με αιχμή την αειφόρο διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, την κλιματική αλλαγή , τη διαχείριση υδατικών πόρων και που τους ίδιους στόχους υπηρετεί και με την πολιτική οικολογία?

Ο Νίκος Σελλάς Χημικός Μηχανικός,Υγιεινολόγος Μηχανικός, ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας θα βρεθεί στην κοπή της πίτας μας και θα απαντήσει και σε αυτήν και σε όποια άλλη ερώτηση σχετικά με το σωστό τρόπο διαχείρισης των απορριμάτων από τους πολίτες.

Ευχαριστούμε το Νίκο Σελλά που με μεγάλη προθυμία αποδέχθηκε την πρότασή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου-Λουτρακίου








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη