Απαράδεκτη εικόνα , πράξη ντροπής.








Μια απαράδεκτη εικόνα  αντικρίσαμε σήμερα το πρωί στο σημείο που πριν ένα μήνα αφαιρέθηκε ο μεγάλος κάδος και καθαρίστηκε η περιοχή από το Δήμο.
Κάποιος ασυνείδητος  άδειασε ένα φορτηγό σκουπίδια σε σημείο του δάσους όπου δεν υπάρχει πλέον κάδος και που υπάρχουν  ενημερωτικές πινακίδες.
Τα σκουπίδια αυτά προέρχονται , όπως δείχνουν και οι διάφορες συσκευασίες, από κάποιο σπίτι που διαθέτει κήπο με γκαζόν και πισίνα και μάλιστα αυτό θα πρέπει να βρίσκεται κάπου εδώ στο Λουτράκι γιατί μερικά από τα υλικά έχουν αγοραστεί  από καταστήματα της περιοχής.
Λόγω του ότι  υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη γνωρίζει ο ιδιοκτήτης το μέρος που κατέληξαν τα απορρίμματα του που κάποιο συνεργείο παρέλαβε , τώρα πιστεύουμε να ενημερωθεί από τα στοιχεία που παρουσιάζουμε και να πράξει τα δέοντα.
Εμείς σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη του δράστη της παραπάνω απαράδεκτης ενέργειας , δεσμευόμαστε να μην  αποκαλύψουμε τα στοιχεία του και εκτός αυτού  θα έχει ένα τραπέζι δωρεάν στην Αυγουστιάτικη γιορτή μας.
Έχουμε αποφασίσει να προστατεύσουμε την περιοχή μας από κάθε κακόβουλη ενέργεια και θα το κάνουμε με οποιοδήποτε κόστος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη