Φλοίσβος , πριν 5 χρόνια.Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 , ώρα 14.00 , μια μεγάλη στιγμή για το Φλοίσβου-Λουτρακίου, αρχίζει η λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό μας, βάζοντας ένα τέρμα στα μακροχρόνια προβλήματά μας , ανοίγοντας τον δρόμο πρόσβασης μας στην πραγματική ποιότητα του νερού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Φλοίσβου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια μας για την δημιουργία του νέου δικτύου ύδρευσης αυτού στον οικισμό μας.

Στο Δήμαρχο μας τον κ. Κώστα Λογοθέτη για το μεγάλο του ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξη του, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-Π , τον κ.Μπάμπη Δοσαρά , τον Γεν.Δ/ντη κ. Τάσο Μαστραντωνάκη καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ.  της επιχείρησης με τις ομόφωνες αποφάσεις τους άνοιξαν τον δρόμο για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο συμπολίτευση και αντιπολίτευση που είδε θετικά  το μεγάλο πρόβλημα μας και με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην επίλυση του, καθώς την ΛΖ' Εφορεία Αρχαιοτήτων και ιδιαίτερα την υπεύθυνη για την περιοχή μας,αρχαιολόγο κ.Γιώτα Κασίμη, καθώς και την φύλακα κ.Σοφία Περδίκη για την πολύ καλή συνεργασία , τόσο για την αδειοδότηση του έργου όσο και για την επίβλεψη των εκσκαφών, μια συνεργασία που ξεκίνησε στις πρόσφατες ανασκαφές στην Ρωμαϊκή Έπαυλη και συνεχίζεται.

Και τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους τους οικιστές του Φλοίσβου, που στήριξαν οικονομικά από το υστέρημά τους αυτήν την προσπάθεια μας.


P1020310.JPG

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη