Συνάντηση για τα κρούσματα διαρρήξεων στο Φλοίσβο Λουτρακίου



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου, ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Χαράλαμπο Τετράδη, καθώς και την Διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου κα Μάρθα Μυστακίδου για τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή και ζήτησε συνάντηση προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε με την κα. Μυστακίδου στο Γραφείο του Φλοίσβου σήμερα το πρωί και ύστερα από ένα πολύ εποικοδομητικό διάλογο, εξειδικεύθηκαν κάποια πρόσθετα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν τόσο από τους οικιστές όσο και την αστυνομία προκειμένου να περιορισθεί το άσχημο αυτό φαινόμενο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ενημερώσει όλους τους οικιστές για τα επιπλέον μέτρα που θα πρέπει ο κάθε ένας να πάρει προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερα την σωματική του ακεραιότητα και την περιουσία του.
Επίσης θα προγραμματιστεί ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση , κάτι αντίστοιχο με τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουμε διοργανώσει κατ επανάληψη, αλλά αυτή τη φορά ομιλητές θα είναι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας.
 Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Χαράλαμπο Τετράδη, καθώς και τη Διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου κα Μάρθα Μυστακίδου για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους πράγμα που φανερώνει ότι βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματα του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη