Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου, έναρξη ανασκαφικής περιόδου 2020

Άρχισαν και φέτος οι ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Έπαυλης Λουτρακίου.
Φέτος η προσπάθεια αυτή γίνεται σε ένα περιβάλλον διαφορετικό , δύσκολο, λόγω της πανδημίας που έχει αλλάξει τα πάντα και θα πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που οι ειδικοί προτείνουν, προκειμένου να παραμείνουμε υγιείς τόσο εμείς όσο και οι γύρω μας.
Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν για δεύτερη φορά εδώ οι ανασκαφές, πριν 10 περίπου χρόνια, το Δ.Σ. και οι οικιστές του Φλοίσβου, στήριξαν την προσπάθεια με κάθε τρόπο.
Έτσι και φέτος η βοήθεια μας ξεκίνησε καλύπτοντας κάποιες πολύ σημαντικές ελλείψεις που έχουν να κάνουν με την προστασία εργαζομένων και επισκεπτών από την πανδημία που δυστυχώς εξαπλώνεται παντού.
Μεριμνήσαμε για την άμεση τοποθέτηση χημικών τουαλετών ,τοποθετήσαμε αντισηπτικά μέσα σε αυτές, μεταφέραμε μεγάλο δοχείο με καθαρό νερό και σαπούνι για τον καθαρισμό χεριών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την τοποθέτηση των W.C. και τον Πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Μαρίνο Σακέλη για την μεταφορά και πλήρωση του δοχείου νερού, όσο αυτό χρειασθεί. 
Ευχόμαστε η ανασκαφική αυτή περίοδος τελειώνοντας να μας βρει όλους υγιείς και  με πολλά και σπουδαία ευρήματα.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου 
 
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη