Έργα συντήρησης και καλλωπισμού στην Πλατεία μας.



 Πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες η ετήσια συντήρηση των οργάνων της παιδικής μας χαράς και καλλωπισμός της πλατείας μας, βασικά με εθελοντική προσφορά, όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τη δημιουργία της "Πράσινης Γωνιάς μας.







Το πράσινο επιμελήθηκε συνεργείο του Δήμου ανταποκρινόμ στο αίτημα μας προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Σωτήρη Πέρρα. Τελικά ύστερα από ένδεκα  χρόνια στο τιμόνι του οικισμού μας, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δίπλα μας έχουν σταθεί, περισσότερο από όλους, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, ανταποκρινόμενοι σε κάθε λογικό αίτημα μας.

Ο φίλος Γιάννης και ο Νίκος Καρράς με βοηθούν να ολοκληρώσουμε το έργο χωρίς πολλά έξοδα μιας και το ταμείο του συλλόγου μας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού δε μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την καλοκαιρινή μας εκδήλωση λόγω της πανδημίας.

Σε λίγες μέρες η πλατεία μας θα είναι έτοιμη πανέμορφη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, με ασφάλεια, αν τα πράγματα πάνε καλά και μπορέσουμε να κάνουμε Πάσχα εδώ στο Φλοίσβο, όπως όλοι επιθυμούμε. 

Κώστας Μεταξάς.

Πρόεδρος Φλοίσβου Λουτρακίου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη