Σε κατάσταση συναγερμού η περιοχή μας σήμερα 06/08/2021









Σε κατάσταση συναγερμού  βρίσκεται η περιοχή μας σήμερα Παρασκευή 06/08/2021 λόγω των ισχυρών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών.

Για μια ακόμη φορά και αυτήν τη χρονιά,  όπως όλοι έχετε διαπιστώσει,τόσο εδώ στο Φλοίσβο όσο και στις γύρω δασικές εκτάσεις κάναμε πολλά περισσότερα από ότι οι δυνάμεις μας επέτρεπαν, προκειμένου να προστατεύσουμε την περιοχή μας από το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς.
Όμως όσα μέτρα και αν λάβουμε είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν με σίγουρη επιτυχία οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις που σήμερα όλη η χώρα μας και όχι μόνο βιώνει, χωρίς τη συνεργασία και τη μεγάλη υπευθυνότητα  που αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας.
Σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο σήμερα δεν ανάβουμε φωτιά στην ύπαιθρο , δεν κάνουμε εργασίες που προξενούν σπινθήρες , αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και  την κυκλοφορία στις γύρω δασικές εκτάσεις, με εξαίρεση αυτούς που κάνουν περιπολία και είναι σε γνώση του Δ.Σ. του Φλοίσβου.
Φροντίζουμε όλοι  να έχουμε κάποια αποθέματα νερού στο σπίτι μας και αν έχουμε δεξαμενές να τις έχουμε γεμάτες.
Το Δ.Σ. όπως σε κάθε δύσκολη κατάσταση , έτσι και τώρα, θα βρίσκεται δίπλα σε όποιον χρειασθεί βοήθεια, γνωρίζουμε τα άτομα που μπορούν δύσκολα να μετακινηθούν.
Βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση και παραμένουμε ενήμεροι και ψύχραιμοι , παρακολουθώντας τις εξελίξεις.







Πρόσκαιρα ισχυρός λίβας (δυτικός άνεμος) και στην Αττική την Παρασκευή 6 Αυγούστου!
Πιο συγκεκριμένα από τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και τις 7 το απόγευμα κυριως στους δήμους Λουτρακίου, Αγίου Θεοδώρου, Μεγαρέων, Μάνδρας, Ειδυλλίας, Τανάγρας, Αχαρνών και Ωρωπού (καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως στα ημιορεινά-ορεινά της Αττικης) θα περάσει ένας αρκετά δυνατός Λίβας ο οποίος πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να αγγίξει και τα 6 με 7 και στα δυτικά πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ !!!!







 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη