Γενική Συνέλευση και Εκλογές στο Φλοίσβο Λουτρακίου


Με συμμετοχή που πλησίασε το 100% των μελών του Συλλόγου μας στις 14 Αυγούστου 2022 στις 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση , Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και αμέσως μετά Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και Αρχαιρεσίες.

Στον απολογισμό , ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Κώστας Μεταξάς αναφέρθηκε με λίγα λόγια σε όλα όσα έγιναν τα τελευταία δώδεκα χρόνια εδώ στην περιοχή μας αλλάζοντας την εικόνα του οικισμού μας.

Μίλησε για τις προσπάθειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος πεντακάθαρος και ασφαλής οικισμός που θα ξεχωρίζει και θα αποτελεί πρότυπο προς μίμηση, με οικιστές που θα σέβονται και θα προστατεύουν το περιβάλλον , θα στηρίζουν τον εθελοντισμό με τη δημιουργία ομάδας που οι δράσεις της δε θα περιορίζεται στα όρια της περιοχής μας μόνο. 

Στις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος περιλαμβάνονται, η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση, η δημιουργία πάρκου βιοποικιλότητας και πολλά άλλα.

Ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες αναβάθμισης και προστασίας του Φλοίσβου, τονίζοντας ότι είμαστε ο μοναδικός οικισμός που αποψιλώνεται και καθαρίζεται από άκρη σε άκρη, έχουμε από όλους εισπράξει συγχαρητήρια για το πολύ δύσκολο αυτό εγχείρημα με πολύ λίγα χρήματα που συγκεντρώνουμε από σας, και το σπουδαιότερο που έχουμε επιτύχει είναι να ενδιαφέρονται για τον καθαρισμό και αυτοί που έχουν μόνο οικόπεδα, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ούτε οι Δήμοι. 

"Ύστερα από υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναπτύξαμε δεξαμενές πυροπροστασίας σε επικίνδυνα σημεία, με παρεμβάσεις μας αντικαταστήθηκε η δημοτική δεξαμενή που είχε χαλάσει και με κάποιες αλλαγές έγιναν και πάλι λειτουργικές.

Στην πλατεία μας οι παρεμβάσεις μας συνεχείς και αποτελεσματικές , με αλλαγές και συντήρηση των παιδικών οργάνων , των δαπέδων και του πρασίνου. Διαθέτουμε μπορούμε να πούμε την καλύτερη πλατεία και παιδική χαρά, από πολλές άλλες δημοτικές.

Σε ένα εγκαταλειμμένο κομμάτι σκουπιδότοπου στην είσοδο του οικισμού  δημιουργήσαμε ένα όμορφο πράσινο σημείο.

Είναι τόσα όλα αυτά που έγιναν εδώ , που άλλαξαν την εικόνα του Φλοίσβου που θα ήθελα μέρες για να τα παρουσιάσω, πιστεύω ότι δε χρειάζεται να σας κουράζω, γιατί τα βλέπετε από μόνοι σας και για να επιμένετε να είμαι και αυτήν τη φορά υποψήφιος, ύστερα από 12 χρόνια σημαίνει ότι κάτι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που όλα αυτά τα χρόνια, μέσα  από τα Δ.Σ. αλλά και έξω από αυτά με στήριξαν και με βοήθησαν να κάνω πράξη πολλά από όσα ονειρευόμουν για αυτόν τον οικισμό."

Και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Αμέσως μετά το σώμα εξέλεξε την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από το Χαράλαμπο Βλάχο, Εύη Δημοπούλου και Βασίλη Βλάχο και ολοκληρώθηκε η διαδικασία με τη ψηφοφορία με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Από τους 81 ταμιακώς τακτοποιημένους ψήφισαν οι 74. έγκυρα 74, άκυρα λευκά 0.

Για το Δ.Σ.έλαβαν:

Μεταξάς Κων.  70 , Καμακάρη Αικ. 54 , Καρά Σοφία 47 , Μπουντανιώτης Γιώργος 38 , Πανανή Ελένη 25 , Τσίκνας Ιωάννης 22 , Πολίτης Άρης 17 , Τζαβέλα Ευγενία 16 , Χριστοφοράτου Νίκη 8.

Το νέο Δ.Σ. του Φλοίσβου θα αποτελείται από τους πρώτους πέντε που έχουν εκλεγεί με τους περισσότερους σταυρούς : Μεταξάς Κων. , Καμακάρη Αικ. , Καρά Σοφία, Μπουντανιώτης Γιώργος και Πανανή Ελένη. Οι υπόλοιποι είναι αναπληρωματικοί.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν:

Βασιλείου Νικ. 50, Καράλης Τάσος 46 , Μουτσάτσος Γιώργος 23 , Υφαντής Θωμάς 22 , Δρελιώζης Μιλ. 15 , Ζώη Μαίρη 13 , Πασχαλίδου Ανασ. 13.

Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους πρώτους τρεις σε σταυρούς : Βασιλείου Νικ. , Καράλη Τάσο και Μουτσάτσο Γιώργο.


 












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη