Η πλατεία μας άλλαξε όψη!!!

  Στην προσπάθεια που κάνουμε για την  σωτηρία των δένδρων που έχουν απομείνει στην περιοχή μας, ακόμη  μια σπουδαία περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε αυτήν την εβδομάδα στην πλατεία του Φλοίσβου Λουτρακίου για την  αναβάθμιση του πρασίνου που υπάρχει μέσα σε αυτήν.

Δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία στις πανύψηλες γέρικες ελιές και αμυγδαλιές που είχαν αρχίσει να αργοπεθαίνουν , να ξαναγεννηθούν και να συνεχίσουν να προσφέρουν τη δροσιά και την ομορφιά τους στους επισκέπτες της πλατείας μας.

Την περιποίηση των δένδρων στην πλατεία και έξω από αυτήν, τον καθαρισμό και απομάκρυνση των  κλαδιών.  πραγματοποίησε συνεργείο της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου μας με εντολή του Αντιδημάρχου Σωτήρη Πέρρα, που από μόνος του προσφέρθηκε να βοηθήσει βλέποντας την κατάσταση των δένδρων μας στην τελευταία επίσκεψη του στον οικισμό.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους οικιστές μας στο φίλο Αντιδήμαρχο Σωτήρη Πέρρα για την πολύ καλή συνεργασία, την  πολύχρονη βοήθεια του και τη συμβολή στη λύση των προβλημάτων που απασχολούν τον οικισμό μας. 

Κώστας Μεταξάς

Πρόεδρος Φλοίσβου Λουτρακίου
 

Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο καθαριότητας τον κ.Σωτήρη Περρα ..για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την κοπή των δέντρων και τον καθαρισμό της πλατείας του οικισμού μας ΚΑΜΑΚΆΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ ταμίας οικισμού Φλοίσβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη