Φλοίσβος Λουτρακίου: Τα μέτρα πυροπροστασίας ενισχύονται.


Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης των μέτρων πυροπροστασίας στον οικισμό του Φλοίσβου Λουτρακίου, ύστερα από την ομόφωνη απόφαση της Γεν. Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου 2023.
Μέχρι στιγμής από τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από την έκτακτη εισφορά των οικιστών μας, καταφέραμε να τοποθετήσουμε σε καίρια σημεία τρεις ακόμη δεξαμενές των 5.000 λίτρων και να προμηθευτούμε ακόμη μία πυροσβεστική αντλία και ότι άλλο χρειάζεται για να μπορούν να λειτουργήσουν σωστά όλα αυτά σε περίπτωση ανάγκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί και έχουν ενισχύσει οικονομικά και αυτήν την προσπάθεια,(Καράλης, Μεταξάς, Βασιλείου, Νομικού, Μπουντανιώτης, Μπελιβάνη, Ζώη, Καμακάρης, Μουτσάτσος, Αλτίνογλου Κ. Καλφα, Μπιτσοπούλου, Αναλυτής, Πολίτης, Διαμάντης, Πασχαλίδης, Υφαντής, Μαρίνη, Αναγνωστοπούλου, Ρούσσας. Ξεριζωτής, Πανανή). 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη Μαρία Νάκου που μας παραχώρησε μια μεγάλη και μια μικρή δεξαμενή.

Έχουμε επίσης εξασφαλίσει έγγραφη άδεια από το Δασαρχείο Κορίνθου, για τον καθαρισμό και το κλάδεμα όλων των πεύκων εντός του οικισμού μας.

Είναι λογικό ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτήν την σωτήρια για τη ζωή μας, την περιουσία μας και το περιβάλλον προσπάθεια, θα πρέπει και οι υπόλοιποι οικιστές να την στηρίξουν οικονομικά.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη