ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Κόρινθος: Δολοφόνησαν τον σκύλο και του έκοψαν τα γεννητικά όργανα!

Ένα ακόμη ζώο βρήκε φριχτό θάνατο στην Ποσειδωνία της Κορινθίας το πρωί της 19ης Ιανουαρίου. Ο Ρεξ, που δεν ήταν αδέσποτος, και είχε υιοθετηθεί από τον Αντώνη Χατζή εντοπίστηκε φριχτά δολοφονημένος με μαχαίρι μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο δράστης είχε κόψει και το πέος του ζώου, το οποίο πέταξε λίγα μέτρα μακριά από το πτώμα!
Αυτό το απεχθές έγκλημα συνέβη τρεις μέρες μετά την εξόντωση πέντε αδέσποτων σκυλιών με φόλες σε κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου γι’ αυτό και ο Βασίλης Μεϊδάνης, πρόεδρος του συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» επισημαίνει ότι οι φρικαλεότητες στον Δήμο Κορίνθου συνεχίζονται ακατάπαυστα.
Ο Ρεξ ήταν τεσσάρων ετών, είχε υιοθετηθεί από τον κ. Χατζή ο οποίος τον βρήκε ενώ ήταν κουτάβι να κοιμάται κάτω από μια μεγάλη πέτρα, καθώς εκεί είχε φωλιάσει.
Το σκυλί το βρήκε ο ιδιοκτήτης του νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος με ξεριζωμένα τα γεννητικά του όργανα πεταμένο στη βραχώδη ακτή. Φαινόταν και ξυλοκοπημένο.
Η φωτογραφία με το πέος του ζώου σοκάρει αλλά κρίνουμε ότι απολύτως απαραίτητο να τη δημοσιεύσουμε για να αντιληφθείτε το μέγεθος της παράνοιας του δολοφόνου και της αγριότητας του εγκλήματος.
Ο Ρεξ ήταν ένα άκακο φιλικό πλάσμα και κανείς και γι’ αυτό το έγκλημα δεν άκουσε το παραμικρό, κανείς δεν είδε κάτι ύποπτο.
Ο κ. Χατζής από το σοκ δεν σκέφτηκε να μεταφέρει το ζώο σε κτηνιατρείο για νεκροψία. Όμως έδειξε στην κτηνίατρο Άρτεμη Σαμανδούρου τις φωτογραφίες που τράβηξε.

Ένα όμως είναι απολύτως βέβαιο. Αυτός που δολοφόνησε αυτό το πλάσμα είναι ψυχικά διαταραγμένος, σαδιστής και επικίνδυνος και για τα ζώα και για τους ανθρώπους.
Δυστυχώς όσο και αν ελέγχθηκε προσεκτικά ο χώρος, στον οποίο εντοπίστηκε το πτώμα του Ρεξ, τίποτα δεν βρέθηκε, που θα μπορούσε να οδηγήσει στον δράστη. Αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα μας.
Πηγή: www.zoosos.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη