Αποτελέσματα δημοσκόπησης loutrakiblog.gr



Συνολικά 1883 αναγνώστες ψήφισαν στη διαδικτυακή δημοσκόπηση του loutrakiblog.gr...

Πρώτο και κύριο θέμα που οφείλουμε να αναδείξουμε, είναι το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, καθώς ο ένας στους τέσσερις που απάντησαν στη δημοσκόπηση δηλώνει... άνεργος, κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους.

Όσο για τον καταλληλότερο; Ο... κανένας. Και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία, καθώς το 47% δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Ακολουθεί ο Γιώργος Γκιώνης με 19%, τρίτος στις προτιμήσεις σας ο νύν δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης με 15%, στην τέταρτη θέση ο Παύλος Παύλου με 10%, ενώ στην πέμπτη βρίσκεται ο Γιώργος Πετρίτσης με 6%. Στην τελευταία θέση το ΚΚΕ, με 3%.
Στην ερώτηση αν ο δήμαρχος πρέπει να είναι από το Λουτράκι, τους Αγίους Θεοδωρους ή δεν έχει σημασία, το 60% απάντησε ότι δεν έχει σημασία, το 35% ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι από το Λουτράκι, ενώ μόνο το 5% θεωρεί ότι ένας υποψήφιος από τους Αγίους Θεοδώρους θα ήταν αυτό που χρειάζεται ο δήμος στην παρούσα φάση.

Τέλος, μόνο το 35% θα ψήφιζε τον ίδιο συνδυασμό που είχε επιλέξει και στις προηγούμενες εκλογές.

Όσο για τον τρόπο που επιλέγουν οι δημότες για την ενημέρωσή τους, το διαδίκτυο έχει συντριπτικά ποσοστά μιας και το 64%, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Το 16% επιλέγει τις τοπικές εφημερίδες, το 8% την ιστοσελίδα του δήμου, το 7% τα τοπικά κανάλια, ενώ 5% προτιμά το τοπικό ραδιόφωνο.

Ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς και τους 1883 μοναδικούς αναγνώστες για την συμμετοχή τους στην πρώτη μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του loutrakiblog.gr...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη