Φλοίσβος - Λουτρακίου 32 χρόνια

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη εκδήλωση του Φλοίσβου στην Πλατεία του Οικισμού για τα 32 χρόνια του Συλλόγου.
Η ανταπόκριση του κόσμου τόσο από τους Οικισμούς όσο και από το Λουτράκι ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κακούρος και Γιώργος Δέδες, η Δημ.Σύμβουλος Μαρία Πρωτοπαππά , η Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας Μαρία Κάχρου-Λογοθέτη με τον Αντιπρόεδρο Άρη Μαρίνη , ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας των Ανεξ.Ελλήνων Χάρης Μαρίνης, Προεδρεία και οικιστές από τον Άγ.Κωνσταντίνο, Κατουνίστρα, Άσπρα Χώματα, Κλεπτοράχη, Ψυχικό, Ειρήνη, ,Παράδεισο, ,Αγ.Σώζοντα, κ.λ.π.
Σε σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Φλοίσβου Κώστας Μεταξάς, αναφέρθηκε στην εκδήλωση αυτή που έχει πλέον γίνει  θεσμός και αποτελεί τόπο συνάντησης,γνωριμιών και ανάπτυξης δεσμών φιλίας ,συνεργασίας και ψυχαγωγίας ανθρώπων από τους οικισμούς και το Λουτράκι,σπάζοντας τους διαχωρισμούς που κατά καιρούς κάποιοι προσπαθούν να βάλουν.
Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη καθώς και τη ΔΕΥΑΛ-Π για το νέο δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάστηκε στο Φλοίσβο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Μουζάκη για την πολύ καλή συνεργασία, καθώς και τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που στηρίζουν αυτήν την εκδήλωση.
Η μουσική κομπανία καθώς και ο Θ. Διαμάντης που είχε τη μουσική επιμέλεια με βοηθό το Ν. Καράλη, μας κράτησαν συντροφιά μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ χορό και κέφι.
Ήταν μια πραγματική ανάσα χαράς και αισιοδοξίας , η βραδιά της 17ης Αυγούστου 2013 στην καταπράσινη πλατεία του Φλοίσβου.
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη