Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 – ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ


Δ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 – ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ


Αφίσα_16-10-15
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μάριος Σταματάκης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Πολιτιστικό Αντάμωμα Ανθρωπιάς», που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Κορίνθου (Πεζόδρομος Εθνικής Αντίστασης & Πυλαρινού, έναντι Εθνικής Τράπεζας) την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού» και την «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας».
Σε κοινή τους δήλωση τόνισαν: «Οφείλουμε να αναλάβουμε κάθε δυνατή πρωτοβουλία για να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε να περνάει κανένας Κορίνθιος την κρίση μόνος. Η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η τόνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελούν το άμεσο αντίδοτο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει πρόσβαση στην αγορά τροφίμων και σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου