Λήξη αντιπυρικής περιόδου 2015 - Ευχαριστήριο


Φίλοι οικιστές του Φλοίσβου

Η αντιπυρική περίοδος 2015 στις 31 Οκτωβρίου φθάνει στο τέλος της και η ικανοποίηση μας είναι μεγάλη που καταφέραμε για μια ακόμη φορά να μην έχουμε ούτε ένα συμβάν στον οικισμό μας,παρ' όλο που γύρω μας υπήρξαν αρκετά.

Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως οι προσπάθειες που κάνουμε και τα προληπτικά μέτρα  που παίρνουμε πιάνουν τόπο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οικιστές μας που αδιαμαρτύρητα και με προθυμία ανταποκρίθηκαν και καθάρισαν τις περιουσίες τους και πολλά από τα γύρω χωράφια.

Στην προσπάθεια μας αυτή σημαντική ήταν και η βοήθεια από το Δήμο και ειδικά από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σωτήρη Πέρρα τον οποίο και ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε επίσης τον φίλο Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας Βασίλη Γεροβασίλη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Αχιλλέα Τζουβάρα, καθώς και τον Εθελοντικό Σύλλογο Δασοπροστασίας Λουτρακίου για την πολύ καλή συνεργασία  τις πολλές περιπολίες τους στην περιοχή μας , την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε συμβάντος.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό χειμώνα και να συνεχιστεί η επαγρύπνηση από όλους ειδικά από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία των δασικών εκτάσεων από τον άλλο μεγάλο κίνδυνο,την παράνομη υλοτομία.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της