Φλοίσβος Λουτρακίου ,"Let's do it Greece 2016",βίντεο-φωτογραφίεςΓια μια ακόμη φορά οι οικιστές του Φλοίσβου-Λουτρακίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου τους και στήριξαν την συμμετοχή του Δήμου μας στην Πανελλήνια Δράση του "Let's do it Greece 2016" που έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου.
Οι οικιστές μας δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.
Έγινε ένας πολύ καλός καθαρισμός του προαυλίου χώρου καθώς και της γύρω περιοχής.
Καθαρίστηκαν τα φρεάτια του αίθριου τα οποία λόγω των ακαθαρσιών δε μπορούσαν να απορροφήσουν τα όμβρια ύδατα με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο κτίριο και τέλος έγινε βαφή σε μεγάλα τμήματα εξωτερικά και καλύφθηκαν διάφορες ασχημίες και  γκράφιτι.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι η μεγάλη προσπάθεια στήριξης του εθελοντισμού σε κάθε του έκφραση από τους κατοίκους του Φλοίσβου, που κάνουμε εδώ και έξι χρόνια έχει αποφέρει καρπούς.
Εκείνο που με στεναχωρεί είναι η μη ανταπόκριση σε αυτές τις δράσεις από τους νέους μας.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνεπεία της μεγάλης κρίσης, όμως θα περιμέναμε κάτι περισσότερο,τουλάχιστον σε αυτήν την δράση που την ξεκίνησαν και την προωθούν νέοι .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έδωσαν σήμερα το παρών στην όμορφη αυτή προσπάθεια.
Τον Πρόδρομο Μουζακιώτη, την Ελένη Πανανή,τον Γιώργο Μουτσάτο,τον Ηλία Πασχαλίδη,τον Νίκο Καρά,το Γιώργο και την Κική Μπουντανιώτη , τον Φραγκούλη Καμακάρη , τη Σοφία Μεταξά και τα μέλη του Δ.Σ. Αικ. Καμακάρη, Σοφία Καρά και Θωμά Υφαντή.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τάσος Σακελλαρίου και ο Τοπικός Σύμβουλος Στάθης Συλαϊδής , βρέθηκαν κοντά μας.

Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου-Λουτρακίου
Κώστας Μεταξάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη