Let’s do it World ! Let’s do it Greece !  Let’s do it Λουτράκι - Περαχώρα - Άγιοι Θεόδωροι !»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Let’s do it World ! Let’s do it Greece ! Let’s do it Λουτράκι – Περαχώρα – Άγιοι Θεόδωροι !»

Στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it GREECE” «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», που θα υλοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τους εθελοντικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντική προσπάθεια, ώστε να στείλει δυνατά και πάλι το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.
Οι δηλώσεις συμμετοχών για τις δράσεις που έχει ορίσει ο Δήμος  σε Λουτράκι, Περαχώρα, Αγίους Θεοδώρους και Ίσθμια έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα σημεία δράσης προέκυψαν ύστερα από διαβούλευση με τους συλλόγους που παραβρεθήκαν στην συνάντηση προγραμματισμού την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016.
Αναλυτικά οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι:
Λουτράκι: Πάρκο Αρμονία στην περιοχή Γκράβα, Πλατεία Παιδιού, Προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, 2ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου και κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου Λουτρακίου.
Περαχώρα: Λίμνη Βουλιαγμένης ,παραλία Μυλοκοπή, παραλία Στραβά, παραλία Σκαλωσία.
Άγιοι Θεόδωροι: Δημοτικό Αλσύλλιο «Λιάντρο».(ΠΕΥΚΑΚΙΑ)
Ίσθμια: Προαύλιος χορός Ι.Ν. Αγίου Νικόλαου (Παρασκευή 15/4/2016), Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας
Ώρα συνάντησης σε όλα τα σημεία δράσης 10:00π.μ. 
(όσοι συμμετέχουν στις δράσεις του Λουτρακίου να βρίσκονται, αν επιθυμούν, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου στις 09:45π.μ. για αναμνηστική φωτογραφία)
Αναζητήστε την κοντινότερη δράση στην περιοχή σας μέσα και από τον Χάρτη Δράσεων που έχουμε επισυνάψει στην σελίδα μας στο facebook (Let’s do it  Λουτράκι – Περαχώρα – Αγ. Θεόδωροι) και γίνετε κομμάτι της μεγάλης Εθελοντικής μας Οικογένειας!
Ενημερωθείτε για την μεγαλύτερη Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία στο site www.letsdoitgreece.org και δηλώστε την συμμετοχή σας αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.
«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»
Αναστάσιος Σακελλαρίου               Σωτήριος Πέρρας
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής   Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της