Ξενάγηση και Συναυλία στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου



Ο Σύλλογος μας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, διοργανώνει την πρώτη του εκδήλωση στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 7 μ.μ.

Με την εκδήλωση αυτή δίνουμε την ευκαιρία , με ελεύθερη είσοδο,στον καθένα να επισκεφθεί το σπουδαίο αυτό μνημείο  με τα περίτεχνα λουτρά και δώματα, να ξεναγηθεί από την υπεύθυνη της ανασκαφής αρχαιολόγο κ.Ζωή Ασλαματζίδου  και να ενημερωθεί  σχετικά με την προσπάθεια πλήρους αποκάλυψης του σπουδαίου αυτού οικοδομήματος που έχει ξαναρχίσει τα τελευταία χρόνια.

 Η όμορφη αυτή βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία από τους μαθητές της Μαδριγαλείου Μουσικής Σχολής Κορίνθου,αφιερωμένη στον αλησμόνητο Μάνο Χατζηδάκη.
Την ορχήστρα θα διευθύνει ο καθηγητής κιθάρας το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας ο Γιώργος Μπεχλιβάνογλου που οργανώνει με μεγάλη επιτυχία και το Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού Τάσο Σακελαρίου,Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα που στήριξαν έμπρακτα την πρώτη μας προσπάθεια αυτή.
Τη Μαδριγάλειο Μουσική Κορίνθου και τον Γιώργο Μπεχλιβάνογλου για το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης.
Επίσης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και ιδιαίτερα την υπεύθυνη Αρχαιολόγο της περιοχής μας την κ.Γιώτα Κασίμη για την παραχώρηση του χώρου, την κ.Ζωή Ασλαματζίδου για τη ξενάγηση ,τους Αρχαιοφύλακες, τον Σύλλογο Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας και τους οικιστές μας που θα βοηθήσουν  με κάθε τρόπο την διοργάνωση.

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο 16 Ιουλίου το απόγευμα οδηγούν στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου.

Σας περιμένουμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου




Σχόλια

  1. Κοντά σας κι εμείς Κωνσταντίνε καλη επιτυχία...
    Δ.Σ. Κατουνιστρας-Σουρλά οικιστ.ΔΑΝΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντά σας κι εμείς Κωνσταντίνε καλη επιτυχία...
    Δ.Σ. Κατουνιστρας-Σουρλά οικιστ.ΔΑΝΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της