Δημοτικές Εκλογές 2019 και Φλοίσβος Λουτρακίου.


Τα τελευταία χρόνια πολλοί οικιστές έχουν μεταφέρει τα διακαιώματα τους εδώ και πολλοί έχουν εγκατασταθεί μόνιμα.
Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το ποσοστό αυτό των ανθρώπων που επέλεξαν το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων σαν δεύτερη πατρίδα τους και ασκούν το εκλογικό  δικαίωμα  σαν απλοί ψηφοφόροι ή ακόμα και συμμετέχοντας ενεργά στους συνδυασμούς, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.
Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι συνδυασμοί δείχνουν  ενδιαφέρον να επισκεφθούν τους πολλούς οικισμούς του Δήμου μας, προεκλογικά , να ακούσουν τα προβλήματα και όπως συνηθίζεται να υποσχεθούν λύσεις, όταν φυσικά τους δώσουμε την εξουσία.
Ο οικισμός μας , ο οικισμός του Φλοίσβου, ένας από τους παλαιότερους του Λουτρακίου , έχει και αυτός τους μονίμους κατοίκους, έχει και αυτός τους ψηφοφόρους του και σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι γι αυτούς θα δώσουν το παρόν και στην περιοχή μας .
Θέλουμε να δηλώσουμε σε όσους ζήτησαν ή θα ζητήσουν να επισκεφθούν την περιοχή μας , ότι είναι όλοι καλοδεχούμενοι, εξάλλου έχουμε αποδείξει μέσα από τόσες επιτυχημένες εκδηλώσεις μας , ότι τον πήχη της φιλοξενίας τον κρατάμε ψηλά.
Για το λόγο αυτό Δ.Σ. του οικισμού μας και σε αυτές τις εκλογές σεβόμενο τόσο τα μέλη του όσο και τους υποψηφίους που σκοπεύουν να επισκεφθούν την περιοχή μας , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

α. Nα κρατήσει ουδέτερη στάση και σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές, σεβόμενοι απόλυτα την ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση των μελών του .

β. Αποφασίσαμε να θέσουμε  σε όλους που θα μας επισκεφθούν τα προβλήματα της περιοχής και να κρατηθούν πρακτικά από όλες τις επισκέψεις.

γ.Να ανταποκριθούμε κατά το δυνατόν στις προσκλήσεις των συνδυασμών και να δεχθούμε στην πλατεία του οικισμού μας όλους όσους δηλώσουν το ενδιαφέρον να μας επισκεφθούν.
Όλες οι συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται στην κοινόχρηστη πλατεία του οικισμού, θα δημοσιοποιούνται .

δ. Μέσα από το ενημερωτικό blog μας και το FB θα προβάλλονται ισότιμα οι εκδηλώσεις όλων των υποψηφίων συνδυασμών.

Βέβαιοι ότι η κρυστάλλινη αυτή στάση μας θα εκτιμηθεί ανάλογα από όλους , ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα, με επιχειρήματα, προτάσεις και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Δήμου.
Εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και τη νέα Δημοτική Αρχή, όπως μέχρι τώρα έχουμε κάνει με τις προηγούμενες, σε θέματα εθελοντισμού, προστασίας περιβάλλοντος, πολιτισμού και όπου αλλού μπορούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη