Ολοκληρώθηκε η αντιπυρική προστασία του Φλοίσβου Λουτρακίου Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που άρχισε με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου έφθασε στο τέλος της.

Αποψιλώθηκαν, δρόμοι, κοινόχρηστοι χώροι, οικόπεδα, πλατεία, γήπεδο και δημιουργήθηκαν αντιπυρικές ζώνες όπου συνορεύει ο οικισμός μας με δασικές εκτάσεις.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους οικιστές μας ότι για μια ακόμη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, προκειμένου να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τις περιουσίες και το δασικό μας πλούτο.

Η πολύ σημαντική προσπάθεια αυτή, δε θα μπορούσε να έχει επιτυχία χωρίς τη βοήθεια και συνεργασία όλων των οικιστών, των οικοπεδούχων και του Δήμου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Σωτήρη Πέρρα για τη διάθεση του ειδικού μηχανήματος, για μια ακόμη φορά, για την αποψίλωση των κοινόχρηστων χώρων, τους οικοπεδούχους που πάντα καλύπτουν τη δαπάνη καθαρισμού των περιουσιών των, τους οικιστές μας για την πολύ καλή συνεργασία και σε αυτόν τον τομέα.

Αν αυτή, η ζωτικής σημασίας προσπάθεια, γινόταν παντού , σίγουρα θα είχαμε γλυτώσει, ζωές , περιουσίες και πολλά δάση.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και να είναι η τελευταία μεγάλη οικολογική καταστροφή αυτή που ζήσαμε τις μέρες αυτές στα Γεράνεια.


Κώστας Μεταξάς

Πρόεδρος Φλοίσβου Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη