Ξεκινά η αντιπυρική προστασία στο Φλοίσβο Λουτρακίου

 Όπως κάθε χρόνο, την τελευταία δεκαετία , αυτήν την εποχή ξεκινά η μεγάλη  προσπάθεια αντιπυρικής προστασίας του οικισμού μας και των γύρω δασικών εκτάσεων.

Είναι μια πολύ δύσκολη και επίμονη προσπάθεια, όμως αυτό το αδιαπέραστο τοίχος που δημιουργούμε, προστατεύει  όλα αυτά τα χρόνια την περιοχή μας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, με τα οικονομικά του Συλλόγου σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ, αφού δεν έγινε η καλοκαιρινή γιορτή μας που πάντα έφερνε κάποια επί πλέον έσοδα. Τώρα τα μόνα μας έσοδα είναι οι συνδρομές των μελών μας και από αυτά θα πρέπει να  καλύψουμε και τα λειτουργικά έξοδα της πλατείας και παιδικής χαράς μας.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε όλα τα μέλη μας , αν θέλουν να μην κινδυνεύσουμε και φέτος από τις πυρκαγιές , να ενισχύσουν το ταμείο μας με τη συνδρομή των και να καθαρίσουν άμεσα τις ιδιοκτησίες και να δημιουργήσουν ζώνες πυροπροστασίας γύρω από αυτές.

Εμείς με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου μας, θα καθαρίσουμε τους δρόμους και όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι αναλογιζόμενοι το δύσκολο καλοκαίρι που μας περιμένει λόγω της μεγάλης βλάστησης θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τις περιουσίες και τους πνεύμονες πρασίνου που υπάρχουν γύρω μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας και φέτος δίνει το σύνθημα  , ξεκινώντας   τον καθαρισμό γύρω από το σπίτι του. Γνωρίζεται ότι όποιος χρειάζεται βοήθεια στον καθαρισμό, υπάρχει συνεργείο που συνεργαζόμαστε με πολύ καλές τιμές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Φλοίσβου Λουτρακίου











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη