Οδηγός με υπερβολική ταχύτητα πέρνει "σβάρνα" ότι βρει μπροστά του μέσα στον οικισμό του Φλοίσβου Λουτρακίου.

 


Σήμερα το πρωί ασυνείδητος οδηγός ενός κόκκινου αυτοκινήτου, οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα το όχημα του, προσέκρουσε σε μανδρότοιχο στην οδό Πάφου στο Φλοίσβο Λουτρακίου, έκοψε τη σωλήνα ύδρευσης , έρριξε την κολώνα του τηλεφώνου και εξαφανίστηκε, αφήνοντας το νερό να τρέχει  .

Ευτυχώς που ήταν ακόμη πρωί και δεν κυκλοφορούσε κόσμος και βασικά μικρά παιδιά με τα ποδηλατάκια τους.

Επειδή υπάρχουν πολλοί, ως επί το πλείστον επισκέπτες που δε σέβονται τις πινακίδες που έχουμε τοποθετήσει, υπενθυμίζοντας ότι κυκλοφορούν παιδιά, αφού υπάρχει δίπλα παιδότοπος, ζητήσαμε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να μας εγκρίνει την τοποθέτηση μειωτήρων ταχύτητας σε ορισμένα επικίνδυνα σημεία, με δικά μας έξοδα, όμως το αίτημα μας δεν έγινε δεκτό, αν και πληρούμε τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος.

Ύστερα από το πολύ σοβαρό σημερινό συμβάν, που θα μπορούσε να είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα θα επανέλθουμε και θα ζητήσουμε εκ νέου έγκριση για να τοποθετήσουμε τα ελαστικά σαμαράκια που έχουμε ήδη προμηθευτεί και που πληρούν τους όρους ασφαλείας.

Ελπίζουμε αυτήν τη φορά να καταλάβουν τη σοβαρότητα και να μας δώσουν την σχετική άδεια.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όποιον γνωρίζει κάτι για τα στοιχεία του οδηγού που προξένησε τη ζημιά να μας ενημερώσει, αύριο μπορεί να εγκαταλείψει και έναν τραυματία στην άσφαλτο και να εξαφανιστεί και πάλι.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη