Ξεκάθαρη εντολή , μεγαλύτερη ευθύνη ! Του Θανάση Γεωργίου ( Μπισμπίκης )




 Φίλες και φίλοι ,

νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά για τη συγκλονιστική νίκη που μας χαρίσατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές . Οι δημότες μίλησαν και το έκαναν δυνατά . Η αδικία του εκλογικού αποτελέσματος του 2010 , όπως είχα προαναφέρει σε προηγούμενη παρέμβασή μου , αποκαταστάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Οι δημότες επέλεξαν τους καταλληλότερους . Επέλεξαν την τιμιότητα , την ειλικρίνεια , το ήθος , την εργατικότητα , τη διορατικότητα , το σωστό προγραμματισμό , την αγάπη για τον τόπο .

 Δεχτήκαμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη , τόνους λάσπης , ψέματα , ανακρίβειες και συκοφαντίες . Αρνητική προπαγάνδα περασμένων δεκαετιών , μέχρι και κατασκευασμένα βιντεάκια της τελευταίας στιγμής προκειμένου να αλλάξει το κλίμα . Οι δημότες δεν ενέδωσαν όμως και έδωσαν την καλύτερη απάντηση και αυτό γιατί οι εποχές άλλαξαν . Η ρητορική του παρελθόντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί . Οι επαγγελματίες πολιτικοί καλά θα κάνουν να το κατανοήσουν , αν επιθυμούν να επιβιώσουν στον πολιτικό στίβο . Αναγκαία κριτήρια είναι η αγάπη , η ταπεινότητα , η αμεσότητα , η προσέγγιση , ο σωστός προγραμματισμός και η εργατικότητα . 

 Πλέον η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική !

 Ο δήμαρχός μας Γιώργος Γκιώνης και ο συνδυασμός μας , λάβαμε το μήνυμα . Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες σας . Η επόμενη ημέρα για τη νέα δημοτική αρχή είναι η πρώτη Σεπτεμβρίου , όμως σας διαβεβαιώ πως από την επομένη των εκλογών εργαζόμαστε σκληρά και με μεθοδικότητα προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος .

 Για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου , καθώς επίσης θα θελα να ευχαριστήσω και όλους τους συν-υποψηφίους μου , για τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα που έδωσαν μέχρι τέλους .

Θα είμαι πάντα δίπλα σας
Αθανάσιος Γεωργίου ( Μπισμπίκης )

loutrakiblog

Σημείωση του Φλοίσβου:
 Άνθρωποι του ήθους του Θανάση Γεωργίου κοσμούν το Δημοτικό Συμβούλιο και ο τόπος τους έχει μεγάλη ανάγκη.
Καλή επιτυχία στο έργο σου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ολοκλήρωση μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο - Λουτρακίου 2024 - Ευχαριστήριο

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη

Παιδική χαρά Φλοίσβου - Ενημέρωση