Τελευταία προειδοποίηση


Η κατάσταση στον κόμβο Φλοίσβου,Αγ.Κωνσταντίνου,Κατουνίστρας έχει γίνει πλέον αφόρητη,μέρα με τη μέρα η ανεξέλεγκτη "χωματερή" μεγαλώνει, ενώ έχουμε πληροφορήσει τους πάντες ότι αυτή τη στιγμή και για πολύ καιρό ακόμη ο Δήμος αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω του κλεισίματος του τόπου συγκέντρωσης απορριμμάτων στο Λουτράκι.
Επικοινωνήσαμε για μια ακόμη φορά με τον Σωτήρη Πέρρα , τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και μας επανέλαβε για μια ακόμη φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και ζήτησε τη κατανόηση και βοήθεια όλων μας προκειμένου να περάσει το δύσκολο αυτό διάστημα.
Η πολύ καλή συνεργασία μας με τον Σωτήρη Πέρρα το προηγούμενο διάστημα δεν μας αφήνει να αμφιβάλουμε ούτε για τις καλές προθέσεις του , ούτε και τις προσπάθειες του να βρεθεί το συντομότερο λύση , όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι κακόβουλος και ανημέρωτος.
Για μια ακόμη φορά ζητούμε από όλους να προστατεύσουμε την περιοχή και το περιβάλλον να δείξουμε τον πολιτισμό μας και να σταματήσουμε να μεταφέρουμε κλαδιά και βαριά αντικείμενα στο σημείο αυτό παρά μόνο οικιακά απορρίμματα μέσα στο μεγάλο κάδο.
Και προπαντός να προστατευθούν τα ρέματα και τα δάση γιατί όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας θα εφαρμοστεί ο κανονισμός και τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά.
Ζητούμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Σύλλογο Δασοπροστασίας Λουτρακίου τις επικίνδυνες μέρες να ρίχνουν μια ματιά στο σωρό αυτών των εύφλεκτων υλικών,το ίδιο θα κάνουμε και μεις.
Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να σταματήσει η κακοποίηση του περιβάλλοντος συνεργαζόμενοι με το Δήμο και κάθε άλλον υπεύθυνο Φορέα.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου-Λουτρακίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της