Προς τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης.





Προς τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης.

Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Φλοίσβου Λουτρακίου , αναγνωρισμένο ως μη κερδοσκοπικό επίσημο  σωματείο με την υπ.αρ.635/1982  απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου,  με Α.Φ.Μ.  εκπροσωπεί νομίμως τους οικιστές του Φλοίσβου και αναπτύσσει , όπως το καταστατικό του προβλέπει διάφορες δραστηριότητες πολιτιστικές - κοινωνικές - περιβαλλοντικές.

Για να πραγματοποιηθούν αυτές οι δραστηριότητες απαιτούνται κάποιοι οικονομικοί πόροι.
Οι πόροι αυτοί , εκτός από τις συνδρομές των μελών μας, συγκεντρώνονται και από διάφορες εκδηλώσεις και τη λαχειοφόρο που πραγματοποιείται στην καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή γιορτή μας, με δώρα που προσφέρουν οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα του δήμου μας και όχι μόνο.

Η εκδήλωση αυτή φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 στην πλατεία του οικισμού μας.
Είναι μια μεγάλη ανοικτή εκδήλωση, όπου καλεσμένοι είναι κάτοικοι των γύρω οικισμών και του Λουτρακίου, καθώς και τοπικοί παράγοντες.
Μεγάλο μέρος των φετινών εσόδων θα διατεθεί για την βελτίωση της παιδικής μας χαράς προκειμένου αυτή να λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση και να συνεχίσει τη λειτουργία της προς όφελος των οικιστών του Φλοίσβου, των γύρω οικισμών και πολλών κατοίκων του Λουτρακίου που αναζητούν ένα όμορφο ασφαλές μέρος γι αυτούς και τα παιδιά τους.
.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε και από το δικό σας μέσο ενημέρωσης ,  να στηρίξει την προσπάθεια μας αυτή προβάλλοντας την εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας.

Βέβαιοι ότι και φέτος θα στηρίξετε την προσπάθειά μας , σας ευχαριστούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φθάνει στο τέλος της