Αποδεκτό το αίτημα εθελοντικού καθαρισμού Ρωμαϊκής Έπαυλης Λουτρακίου από την ΕΦΑΚΟΡ


Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

2:21 μ.μ. (πριν από 2 ώρες)
Αξιότιμε κ. Μεταξά, απαντώντας στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα και κατόπιν των συνεννοήσεων μας σχετικά με την δυνατότητα  καθαρισμού από
την επιφανειακή βλάστηση της ρωμαϊκής έπαυλης της Κατουνίστρας Λουτρακίου με ομάδα εθελοντών, σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:

Η Εφορεία μας δεν έχει αντίρρηση για τον καθαρισμό του ανασκαφικού χώρου, υπό την επίβλεψη της Επίτιμης Διευθύντριας του ΥΠΠΟΑ και Διευθύντριας της επιστημονικής ανασκαφής κας Ζωής Ασλαματζίδου και του συνεργάτη της κου Τσιαμπάση, με ομάδα εθελοντών οι οποίοι θα τελούν υπό την ευθύνη σας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Παρακαλούμε για την τήρηση, από πλευράς των συμμετεχόντων εθελοντών, των οδηγιών της κας Ασλαματζίδου και του αρμόδιου Φύλακα Αρχαιοτήτων κατά την υλοποίηση των καθαρισμών. Επισημαίνουμε ότι οι συμμετέχοντες στην δράση  θα συνδράμουν στους καθαρισμούς με δική τους ευθύνη όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή τους και εφιστούμε την προσοχή σας στην τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που αφορούν στην αποφυγή διασποράς του COVID-19 κατά την υλοποίηση της δράσης. 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική συνδρομή σας στις προσπάθειες της Υπηρεσίας μας για την φροντίδα του σημαντικού αυτού αρχαιολογικού χώρου.

Με εκτίμηση
Π. Κασίμη
Προϊσταμένη ΕΦΑΚΟΡ


Ευχαριστούμε την Προϊσταμένη της ΕΦΑΚΟΡ κ. Παναγιώτα Κασίμη για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση  των προσπαθειών που εδώ και δέκα χρόνια κάνουμε προκειμένου να προστατεύσουμε και αναδείξουμε το σημαντικό αυτόν αρχαιολογικό χώρο.
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020  4.30 μ.μ. ραντεβού στη Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου.
Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη