Λάρισα: Έγινε η πρώτη επανασύνδεση ρεύματος

11 Δεκεμβρίου 2013 | 20:19266 α- α+
Λάρισα: Έγινε η πρώτη επανασύνδεση ρεύματος
Έγινε η πρώτη επανασύνδεση ρεύματος
Στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, προχωρά ήδη ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεννόηση με τον διευθυντή της τοπικής οργάνωσης της ΔΕΗ και τις αρμόδιες υπηρεσίες.
"Μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη την περασμένη Δευτέρα στη διάρκεια της οποίας απηύθυνε έκκληση σε όσους έχουν υποστεί διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων εντόπισαν την πρώτη ομάδα δικαιούχων και σε συνεννόηση με την διεύθυνση των τοπικών υπηρεσιών της ΔΕΗ ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες ένταξης τους στο κοινωνικό τιμολόγιο.  Ο Δήμαρχος Λαρισαίων μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες κα τη διοίκηση της ΔΕΗ, έστειλε στην Επιχείρηση Ηλεκτροδότησης την πρώτη λίστα των δικαιούχων για την ένταξη τους στο κοινωνικό τιμολόγιο", αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Λάρισας.
Ήδη η πρώτη επανασύνδεση έγινε σήμερα το μεσημέρι, ενώ από αύριο Πέμπτη οι άνθρωποι στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και κατεγράφησαν ήδη από τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν στη ΔΕΗ και να επανασυνδέσουν το ρεύμα, κάνοντας χρήση των διατάξεων που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
"Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης επαναλαμβάνει την έκκληση προς όλους τους Λαρισαίους που δεν έχουν ρεύμα λόγω οφειλών να εμφανιστούν στις δημοτικές υπηρεσίες και να προχωρήσουν στην επανασύνδεση του άμεσα, με τη συνδρομή των δημοτικών υπηρεσιών" σημειώνεται στην ανακοίνωση.
enikos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αίτημα διαπλάτυνσης της Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας στο Φλοίσβο Λουτρακίου

Η όμορφη πλατεία μας γίνεται ομορφότερη